Pogledajte trejlere za najjače filmove koji dolaze

Komik Kon, jedan od najvećih festivala pop kulture u San Dijegu, iz godine i godinu postaje sve popularniji događaj, a ‘nerd’ kultura postepeno prelazi u domen - kulture.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 24.07.2016.

21:10

Pogledajte trejlere za najjače filmove koji dolaze
Foto: Screenshot

Kao i svaki put, i ove godine je publika mogla da vidi mnoštvo trejlera koji najavljuju buduće filmske hitove. Jedan od najiščekivanijih filmova svakako je "Wonder Woman", za koji je nedavno objavljen i zvanični poster.

Lik čuvene heroine dočaraće je Gal Gadot, a premijera filma planirana je za 2. jun 2017. godine. Vorner Bros juče je predstavio i trejler za rimejk King Konga, u kojem glavnu ulogu tumače Tom Hidlston, Bri Larson i Džon Gudman.

“Kong: Skull Island” će se u bioskopima pojaviti 10. marta 2017. godine. “Suicide Squad” pojaviće se u bioskopima 5. avgusta, kada ćemo videti Džereda Letoa u ulozi Džokera, Margot Robi kao Harli Kvin, Vila Smita kao Dedšota, kao i Bena Afleka, ponovo u ulozi Betmena.

Deluje da će mnoštvo zlikovaca biti odgovor vlade na “pretnju” Supermena. Nakon filma “Batman v Superman” koji je primio vrlo negativne kritike (proglašen je najboljim najgorim filmom za 2016), predstavljen je trejler za novi film Zaka Snajdera - "Justice League", koji će publika moći da vidi u novembru 2017. godine. Nakon tizera koji je objavljen u aprilu sledi i prvi puni trejler za Marvelov film “Doctor Strange”.

U glavnoj ulozi gledaćemo Benedikta Kamberbača, a film u bioskope stiže 4. novembra 2016. Nedavno se pojavio i poslednji trejler za "The Lego Batman Movie", u kojem je pažnja ovaj put usmerena na Robina.

Film će se u bioskopima širom SAD pojaviti 10. februara 2017. godine. Kao što je i obećano, kompanija Vorner Bros objavila je prvi tizer trejler za film "King Arthur: Legend of the Sword" režisera Gaja Ričija.

Premijera filma zakazana je za 24. mart 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: