Filmske greške koje možda niste ni primetili (VIDEO)

U Holivudu je snimljeno na hiljade minuta, kadrova i scena, pa nije ni čudno da se dogodi i koja greška u finalnoj verziji filma. Ovo su samo neke od njih.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 06.06.2015.

20:16

Default images
"Troja"

Iako reditelji na stotinu puta proveravaju materijale, nekada im se desi da im i promakne koja sitnica u finalnoj verziji.

Jedne od najsmešnijih grešaka svakako su one snimljene u “Piratima sa Kariba” gde gusarskog kapetana Džeka Speroua glumi slavni Džoni Dep. Tako se u finalnoj verziji filma sasvim slučajno našao i član tima koji tamo nije trebao biti...
"Pirati sa Kariba"
... ili kao kad se avion pojavio u kadru Breda Pita u filma “Troja”.
"Gospodar prstenova"
Čak se i serijalu “Gospodar prstenova” omakla koja greška. Jeste li primetili sat na Galdanfovom ručnom zglobu?
"Transformers"
Pogledajte malo bolje i “Transformerse” jer se u odrazu kamiona jasno može videti kamera koja je snimala celu akciju.
"Sumrak saga"
Ništa bolje nije prošao ni prvi film “Sumrak sage” kada se u odrazu stakla videla cela antena glumačke ekipe koja je snimala scenu Bele i Edvarda. Što vam je još promaklo? Pogledajte u videu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: