"Prijatelji" u MTS dvorani

Životi omiljenih karaktera iz kultne američke serije "Prijatelji" dolaze premijerno 16. februara na pozorišne daske MTS dvorane, a nalaze se u "rediteljskim rukama" Nataše Radulović, dok je predstava nastala po tekstu Nine Džuver.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 14.12.2023.

10:56

Foto: Promo

Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel.
Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu, kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame.

Ko će na kraju biti sa kim, ostaje misterija... Iako su mnogi gledali seriju, ipak možda neće baš sve biti isto.

Uloge u predstavi tumače: Marija Bergam (Fibi), Rade Ćosić (Džoj), Matea Milosavljević (Rejčel), Milica Stefanović (Monika), Maja Čampar (Dženis i ostale ženske uloge), Nikola Rakočević (Ros), Arsenije Tubić (Čendler), Branislav Tomašević (Ganter i ostale muške uloge).

Za kostime je zadužena Adrijana Pajić, dok je kompozitorka Ana Krstajić. Scenografkinja predstave je Milica Đurov.

Karte su u prodaji na sajtu mtsdvorana.rs, kao i na blagajni MTS dvorane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: