Edukativne Vulkančićeve slikovnice slagalice "Domaće životinje" i "Mladunci" u prodaji

Idealan poklon za sve male ljubitelje slagalica!

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 17.01.2024.

11:58

Edukativne Vulkančićeve slikovnice slagalice
Foto: PROMO

U okviru novog Vulkančićevog serijala stigle su sjajne edukativne knjige-igračke Domaće životinje i Mladunci, koje će razviti dečju maštu i uposliti njihove male šake.

Slikovnice sadrže po šest pričica i po šest slagalica životinja. Delovi slagalice su veći, tako da malene ruke mogu da ih sklope sa lakoćom.

U ovim slikovnicama mališane očekuju omiljene domaće životinje – tele, koka, prase, jagnje, magare i ždrebe, kao i omiljeni mladunci životinja – ježić, pače, zečić, štene, mače i pile.

Slagalice doprinose jačanju samopouzdanja i razvoju socijalnih veština, ali i fine motorike i govora. Nove Vulkančićeve slikovnice namenjene su deci uzrasta do tri godine.

Neodoljivo ilustrovane knjižice slagalice Domaće životinje i Mladunci dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: