Džoker zatrudneo i dobio sina u novom izdanju stripa, fanovi zgroženi

Američki izdavač stripova DC u jednom od najnovijih izdanja za 2023. godinu iznenadio radnjom u kojoj lik Džokera ostaje trudan, a potom i rađa svog naslednika.

Kultura

Izvor: klix.ba

Subota, 07.01.2023.

08:47

Džoker zatrudneo i dobio sina u novom izdanju stripa, fanovi zgroženi
Foto: Profimedia, Courtesy of Sotheby's / MEGA, ilustracija

Zaokret o kojem je reč dolazi u četvrtom broju kojeg je napisao Metju Rozenberg, a nacrtao Frančesko Frankavila. Ova priča prikazuje sukob između Džokera i Zatane, u kojem Zatana baca jednu od svojih prepoznatljivijih čarolija koja se iz nekog nepoznatog razloga preokrene.

"Niko drugi nikada neće imati vaše dete", glasila je Zatanina čarolija.

Džoker se narednog jutra budi i otkriva da je iznenada u devetom mesecu trudnoće i da je spreman za porođaj. Zatim povrati nešto poput blata, koje se brzo pretvara u malog Džokerovog dvojnika. Međutim, ovaj zaplet i radnja nisu se svideli fanovima poznatih stripova pa su svoje nezadovoljstvo podelili na društvenim mrežama.

"I tako... Napravili su Džokera trudnim. Znaš šta DC? Umri", bio je jedan od prvih tvitova.

"Ovo mora prestati", pisali su fanovi.

"Ljudi kažu da su stripovi poslednji dobar izvor zabave, ali budimo iskreni i to je uništeno", zaključio je jedan korisnika Tvitera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: