Druga šansa za Konstraktu FOTO

Ana Đurić Konstrakta osvojila je na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju nagradu OGAE Srbija za najbolju kompoziciju na festivalu prema oceni članova udruženja.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

15:37

Druga šansa za Konstraktu FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U konkurenciji za nagradu OGAE Srbije bilo je svih 28 kompozicija, a žiri je odlučio da ovu laskavu nagradu dodeli Konstrakti za pesmu "Novo, bolje".

Konstrakta je osvojila ukupno 254 poena, drugo mesto, sa 214 poena, pripalo je pobedničkoj pesmi festivala "Ramonda“ koju izvodi Teya Dora, dok je treće mesto zauzela Zorja i pesma "Lik u ogledalu“ sa osvojena 183 poena. Konstrakti je nagradu uručio predsednik OGAE Srbije Nenad Pribak.
OGAE Second Chance ili "druga šansa“ je godišnje takmičenje za zemlje koje su održale nacionalni izbor za Pesmu Evrovizije na kome članovi lokalnih OGAE klubova biraju pesmu sa nacionalnog izbora koja će ih predstavljati. U izboru učestvuju sve pesme sa nacionalnog izbora, osim pesme koja je pobednik i koja zemlju predstavlja na Pesmi Evrovizije. Glasa se evrovizijskim sistemom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: