"Šta se dođavola ovde dešava": Stranci ne prestaju da komentarišu nastup Baby Lasagne na Dori VIDEO

Baby Lasagna je ostavio muzički svet bez daha svojim neobičnim nastupom na Dori, a stranci ne prestaju da komentarišu i izražavaju svoje oduševljenje. Nakon što je pesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojila publiku, Lasagna se plasirao u finale Dore, gde će se takmičiti za mesto na Pesmi Evrovizije.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2024.

10:40

Foto: Shutterstock/railway fx

Na društvenim mrežama, posebno na Jutjubu, reakcije na pesmu Baby Lasagne pristižu sa svih strana. Hrvati i Srbi su puni podrške, hvaleći njegov strastveni performans.

Stranci su takođe izrazili svoje impresije. Komentari poput "fantastičan paket" i "šansa za prvih 5, čak i pobedu" ukazuju na univerzalnu podršku koju Baby Lasagna dobija. Glasovi iz Holandije, Španije, Ukrajine, Nemačke i Finske svedoče o internacionalnom interesovanju za ovog neobičnog izvođača.

Na Jutjubu su već snimljene video reakcije, a jedan od komentatora iz Filipina izjavljuje da je "Rim Tim Tagi Dim" pravi hit i označava ga kao svog pobednika. Drugi komentatori iz Bugarske i Švedske takođe hvale pesmu, ali izražavaju rezerve prema ozvučenju koje je bilo problematično u polufinalu. Henrik Larson, poznati komentator Evrovizije, izražava svoju zabrinutost zbog haotičnog nastupa, dok se drugi stručnjaci nadaju da će se Baby Lasagna više fokusirati na pevanje. Ipak, većina se slaže da je njegova izvedba nešto što će se dugo pamtiti: "Šta se dođavola ovde dešava?", rekao je Henrik.

Na kraju, tekst pesme "Rim Tim Tagi Dim" dodatno doprinosi misteriji Baby Lasagne.

O čemu govori pesma Baby Lasagne

Pesma govori o odlasku bez povratka, izražavajući želju za mirom u buci i želju da postane deo urbanog sveta. Stihovi pričaju priču o odlasku i transformaciji, dok refren poziva na ples umesto suza. Baby Lasagna je uspeo da svojom originalnošću privuče pažnju publike, kako domaće, tako i internacionalne. Sada, dok se priprema za finale Dore, sa nestrpljenjem čeka kako će se dalje odvijati ova muzička avantura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: