Momčilo Bajagić o jubileju grupe "Bajaga i instruktori": "Izdaću zbirku svojih pesama" VIDEO

Jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, "Bajaga i instruktori" slavi jubilarnih 40 godina postojanja, kao i rođendan osnivača ove grupe Momčila Bajagića – Bajage.

Kultura

Izvor: B92, Prva TV

Ponedeljak, 19.02.2024.

17:36

Momčilo Bajagić o jubileju grupe
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Oni su tim povodom organizovali proslavu sa koje se pevač direktno uključio na TV Prva. Momčilo Bajagić je otkrio koji mu je bio najlepši trenutak u karijeri za ovih 40 godina.

"To je teško reći jer je veliki broj godina u pitanju. Odsvirali smo baš mnogo koncerata, na svim kontinentima, u čitavom regionu... Bilo je puno lepih i velikih koncerata i onih malih, i ne znam koji mi je najdraži... Vrlo teško je izabrati", priča Momčilo Bajagić i govori koja je pesma obeležila njihovu karijeru:

"To je teško reći. Imam nameru da izdam zbirku pesama koje sam pisao za nas i za druge i zaista ih ima mnogo, oko 170. Svakako da je to Pozitivna geografija, to je prvi album, koji je uvek najteže napraviti i učiniti da on uspe, Prvi je taj i zato mi je najdraži", govori Bajaga, a više o ovoj temi pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: