Momčilo Bajagić o jubileju grupe "Bajaga i instruktori": "Izdaću zbirku svojih pesama" VIDEO

Jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, "Bajaga i instruktori" slavi jubilarnih 40 godina postojanja, kao i rođendan osnivača ove grupe Momčila Bajagića – Bajage.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2024.

17:36

Momčilo Bajagić o jubileju grupe
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Oni su tim povodom organizovali proslavu sa koje se pevač direktno uključio na TV Prva. Momčilo Bajagić je otkrio koji mu je bio najlepši trenutak u karijeri za ovih 40 godina.

"To je teško reći jer je veliki broj godina u pitanju. Odsvirali smo baš mnogo koncerata, na svim kontinentima, u čitavom regionu... Bilo je puno lepih i velikih koncerata i onih malih, i ne znam koji mi je najdraži... Vrlo teško je izabrati", priča Momčilo Bajagić i govori koja je pesma obeležila njihovu karijeru:

"To je teško reći. Imam nameru da izdam zbirku pesama koje sam pisao za nas i za druge i zaista ih ima mnogo, oko 170. Svakako da je to Pozitivna geografija, to je prvi album, koji je uvek najteže napraviti i učiniti da on uspe, Prvi je taj i zato mi je najdraži", govori Bajaga, a više o ovoj temi pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: