Otkazani koncerti Darka Rundeka u Beogradu

Koncerti Darka Rundeka i Big Benda RTS-a, koji su trebali da se održe 8. i 9. februara u Beogradu u MTS dvorani nažalost neće biti realizovani iz tehničkih razloga, objavila je promoterska kuća Long Play.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.11.2023.

14:08

Otkazani koncerti Darka Rundeka u Beogradu
Foto: Profimedia

Legendarni Darko Rundek je trebalo da nastupi po prvi put sa Big Bendom RTS-a u Beogradu kako bi predstavio prošlogodišnji album “Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a – Za vašu posljepodnevnu razonodu”.

Organizator će blagovremeno najaviti nove datume održavanja koncerata.

Darko Rundek je ovim povodom izjavio: “Zbog nepredviđenog preslaganja termina moramo odložiti ove koncerte, ali note se ne kvare i realizovaćemo ih kada dođe vreme. Srdačno vas pozdravljam!”

Povraćaj novca za kupljene karte za oba koncerta biće moguć od 15. decembra putem servisa Tickets.rs i na blagajni MTS Dvorane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: