Džoni Štulić objavio novi album: 42 pesme za najveće fanove VIDEO

Branimir Džoni Štulić, nekadašnji frontmen grupe "Azra", objavio je album i svoje obožavaoce obradovao sa 42 nove pesme.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2022.

08:24

Džoni Štulić objavio novi album: 42 pesme za najveće fanove VIDEO
Foto: the goatman/Shutterstock

Sve fanove lika i dela jednog od najvećih rok muzičara sa ovih prostora (ako ne i najvećeg) obradovala je vest da je Džoni Štulić, tvorac kultnih rokenrol pesama koje se pevaju i danas, na svom kanalu na Jutjubu objavio novi album.

Autor pesama "Usne vrele višnje", "A šta da radim", "Obrati pažnju na poslednju stvar", "Ako znaš bilo što" i mnogih drugih, objavio je album "Kavern".

Novi album u bukvalnom prevodu znači pećina te se smatra da se radi o povratku korenima i izvornim vrednostima.

Džoni Štulić o svojim pesmama, i o tvrdnjama da ga "prati KGB"

Novo muzičko ostvarenje Džonija Štulića krase 42 pesme, a u pitanju su do sada neobjavljivane autorske pesme jednog i jedinog Štulića.

Kako vam se dopadaju?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: