Ovih pet zanimljivih filmova stiže na Netfliks u martu VIDEO

Mart će biti idealan za ljubitelje sedme umetnosti. Sudeći prema naslovima koji dolaze na striming platformu, dobrih ostvarenja neće nedostajati.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

10:20

Ovih pet zanimljivih filmova stiže na Netfliks u martu VIDEO
Foto: Shutterstock/MAXSHOT.PL

Izdvajamo pet najzanimljivijih filmova koji dolaze na Netfliks u martu.

"Spaceman"

U filmu "Spaceman" glavnu ulogu ima Adam Sendler, koji glumi češkog astronauta Jakuba, na misiji na Veneri. Jakub je postao prvi astronaut u zemlji, a kada mu se pružila prilika da ode u svemir, to je i učinio. No, zbog svojih ambicija žrtvovao je odnos sa suprugom Lenkom (Keri Maligan), pa počinje da žali što je otišao u svemir. Jakub na svojoj misiji upoznaje neočekivanog saputnika, biće koje nazove Hanus (Pol Dejno), koje će mu pomoći da donese važne odluke i shvati kako da poboljša svoju situaciju pre nego što bude prekasno.

"Damsel"

"Damsel" je avantura koja se dešava u fantastičnom svetu srednjeg veka. U fokusu filma je mlada devojka koja se udaje za princa iz kraljevske porodice misleći da će time ostvariti savršen život. Međutim, ne zna da je zapravo odabrana kako bi bila žrtvovana da bi porodica vratila prastari dug. Nakon što se probudi u zmajevoj pećini, ona shvata da niko ne dolazi po nju, pa je potrebno da sama sebe spase. Glavnu junakinju filma igra Mili Bobi Braun.

"Top Gun: Maverick"

Kad se nađe u ulozi instruktora odreda mladih pilota Top Gana za specijalizovanu misiju, kakvu još nijedan pilot nije video, Maverik (Tom Kruz) susreće Bredlija Bredšoa (Majls Teler), sina svog pokojnog prijatelja Nika Bredšoa. Suočavajući se s neizvesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti, Maverik se uvlači u sukob sa svojim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahteva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da polete.

"The Matrix Resurrections"

U novom delu naučnofantastične sage Neo (Kijanu Rivs) i Triniti (Keri En Mos) naizgled su živi i zdravi, ali su im umovi zaključani u "matriksu“, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. No, Neo u snovima vidi momente onoga što se događalo u prethodnim filmovima. Kako bi otkrio šta je zaista stvarno, moraće još jednom da uđe u "matriks“.

"Shirley"

Radnja filma prati političarku Širli Čizholm u trci za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država. Širli Čizholm je 1972. godine postala prva tamnoputa kandidatkinja koja je tražila nominaciju velike stranke za predsednika, a pre toga, 1968. godine, postala je prva tamnoputa žena izabrana u američki Kongres. Glavnu ulogu u filmu tumači Redžina King.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: