Miki Krstović o filmu Poslednji strelac: "Jako dobar, uzbudljiv i dinamičan" VIDEO

Akcioni triler Poslednji strelac je već zaintrigirao publiku iako je prikazan samo trejler.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

17:50

Miki Krstović o filmu Poslednji strelac:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Film "Poslednji strelac" prati priču inspektora Kuruzovića (Jezdić) koji nakon što mu je žena ubijena ubrzo napušta službu i povlači se u sebe, čita knjige i dane provodi sa svojim psom Čedom. Posle deset godina od nemilog događaja u Beograd se vraća Kuruzovićev najveći neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), kralj balkanskog podzemlja i tu počinje akcija.

Malo više o detaljima snimanja i samom filmu otkrili su gosti emsije 150 minuta Aleksandra Belošević i Miodrag Miki Krstović.

"Zadovoljni smo, a nadamo se da ćemo biti i više posle premijere. Publiku čeka uzbudljiva, napeta priča koja će ostaviti lep utisak", rekla je Aleksandra Belošević.

Publika će izlaziti ili uplakana od smeha ili od jakih emocija, kako se navodi.

"Nažalost, okolnosti su takve da ne mogu mnogo da govorim o filmu. Prihvatio sam ulogu jer je scenario bio jako dobar, uzbudljiv, dinamičan. Videćemo koliko tu ima duhovitosti, ali svakako je uzbudljiv", istakao je Miki Krstović.

Podsetimo, film Poslednji strelac je ostvarenje Darka Nikolića, a glavnu ulogu tumači Nenad Jezidć. Premijera filma zakazana je za 12. mart, a od 14. marta film je u bioskopima.

Opširnije o ovome pogledajte u video-prilogu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: