Seks i grad stiže na Netfliks, a svi se pitaju samo jedno

Obožavatelji će uskoro moći da uključe Netfliks i opuste se uz omiljenu seriju žena 90-ih i ranih 2000-ih.

Kultura

Izvor: index.hr

Nedelja, 03.03.2024.

14:10

Seks i grad stiže na Netfliks, a svi se pitaju samo jedno
Foto: Profimedia

Svih šest sezona serije Seks i grad počeće da se emituju na Netfliksu 1. aprila. Ipak, ugovor ne uključuje dva filma, niti nastavak franšize "I tek tako"...

Vest je oduševila fanove, ali mnogi se pitaju kako će generacija Z reagovati na seriju. Keri, Samanta, Miranda i Šarlot u naše živote ušetale su 1998. godine, a njihovi likovi u seriji mogli bi danas biti problematični mlađim generacijama.

"Ovo će biti kulturalni šok TikTok generaciji", "Teško će gen Z ovo podneti", "Njima će sve biti problematično", "Pokušaće da otkažu i ovo", "Za ovo bi trebalo da postoji oznaka 33+", "Sigurno će mrzeti Keri", "Uništiće nam i ovo", samo su neki do komentara na Tiktoku.

Ipak, milenijalke su presrećne. Kako i neće biti kad su celo detinjstvo provele gledajući komplikovane ljubavne živote popularne četvorke, koji su glavnoj protagonistkinji služili kao odlična inspiracija za kolumnu o seksu, i s njima su proživljavale i sve njihove životne drame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: