Gaj Riči planira da oživi popularnu krimi seriju "Rej Donovan"

Reditelj Gaj Ričo sprema se da se udruži s tvorcem "Top Boy-a" Ronanom Benetom kako bi snimili "The Donovans", novu gangstersku seriju temeljenu na američkoj kriminalističkoj seriji "Ray Donovan".

Kultura

Izvor: index.hr

Subota, 02.03.2024.

16:13

Gaj Riči planira da oživi popularnu krimi seriju
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Lijev Šrajber igrao je Reja Donovana, profesionalnog fiksera koji dogovara mito, preti i čisti mesta zločina kako bi zaštitio svoje slavne klijente.

Originalna serija trajala je sedam sezona i dobila je jedan film. Radnja je bila smeštena u Los Anđelesu, zatim u Njujorku, a Benet i Riči planiraju da presele priču u Evropu.

"Nova serija prati dve generacije gangstera, firme koje vode, njihove složene odnose i čoveka kojeg pozivaju da reši njihove probleme", stoji u sinopsisu.

Riči bi trebao da režira i producira seriju, dok će Benet takođe biti izvršni producent i napisati scenario za deset epizoda. Očekuje se da će emitovanje serije početi kasnije ove godine.

Do tada, Ričijeva serija, koja je spin-off njegovog filma "The Gentlemen," premijerno će biti prikazana 7. marta na Netfliksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: