"Dina: Drugi deo" prestigla najbolje filmove svih vremena: Bolje ocenjena i od "Kuma"

Film "Dina: Drugi deo" je u jednom trenutku, pre prikazivanja u bioskopima, bio najbolje ocenjen film na IMDB-ju s ocenom 9,4/10.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 29.02.2024.

10:36

Foto: Profimedia

Uspeo je da prestigne i kultni klasik "Bekstvo iz Šošenka" (9,3), kao i filmove "Kum" (9,2) i "Mračni vitez" (9,0). I dok su neki gledaoci odmah bili oduševljeni najavom filma, drugi su tvrdili da je nastala prevelika pompa oko njega.

"Još nije objavljen, a već je najbolje ocenjen film svih vremena na IMDB-u. Kako je to uopše moguće?”, "Sudite prerano", pisali su na stranici.

Film je u međuvremenu pao na lestvici IMDB-a i sada ima ocenu 9,1. To znači da ipak nije uspeo dugoročno da nadmaši kultne klasike koji godinama važe za najbolje filmove svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: