Kultura

Četvrtak, 29.02.2024.

10:36

"Dina: Drugi deo" prestigla najbolje filmove svih vremena: Bolje ocenjena i od "Kuma"

Film "Dina: Drugi deo" je u jednom trenutku, pre prikazivanja u bioskopima, bio najbolje ocenjen film na IMDB-ju s ocenom 9,4/10.

Izvor: index.hr

Foto: Profimedia

Uspeo je da prestigne i kultni klasik "Bekstvo iz Šošenka" (9,3), kao i filmove "Kum" (9,2) i "Mračni vitez" (9,0). I dok su neki gledaoci odmah bili oduševljeni najavom filma, drugi su tvrdili da je nastala prevelika pompa oko njega.

"Još nije objavljen, a već je najbolje ocenjen film svih vremena na IMDB-u. Kako je to uopše moguće?”, "Sudite prerano", pisali su na stranici.

Film je u međuvremenu pao na lestvici IMDB-a i sada ima ocenu 9,1. To znači da ipak nije uspeo dugoročno da nadmaši kultne klasike koji godinama važe za najbolje filmove svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: