"Akvamen i izgubljeno kraljevstvo" stiže na striming VIDEO

"Akvamen i izgubljeno kraljevstvo" stiže na HBO Max striming platformu 27. februara, obećavajući uzbuđenje i avanturu. Film prati život superheroja Artura Karija, poznatog kao Akvamen, koji sada živi običan život kao kralj Atlantide i glava porodice.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

09:30

Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Međutim, miran život mu se uzdrma kada se njegov stari neprijatelj Crna Raža pojavi ponovo, ovoga puta moćniji nego ikad.

Crna Raža je odlučan da osveti svog oca i uništi sve što je dragoceno Arturu, uključujući njegovu porodicu i Atlantidu. Artur se tada obrati svom zatočenom i ogorčenom bratu Ormu, koji će morati da zaboravi nesuglasice i udruži snage sa Arturom kako bi spasili svoju porodicu, Atlantidu i celokupni svet od uništenja.
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
U ovom nastavku, reditelj Džejms Van se ponovno vraća, kao i glavni glumci Džejson Momoa u ulozi Akvamena, Patrik Vilson kao Orm, Amber Herd, Jahja Abdul-Matin II i Nikol Kidman. Svi zajedno će se suočiti sa izazovima i opasnostima kako bi očuvali mir i sigurnost Atlantide i sveta, piše IMDB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: