Velika holivudska zvezda prvi put u novom Tarantinovom filmu?

Poslednjih nedelja se nagađa da će holivudski glumac Tom Kruz glumiti u novom, a ujedno i poslednjem filmu reditelja Kventina Tarantina.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

10:03

Velika holivudska zvezda prvi put u novom Tarantinovom filmu?
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Uprkos tome što je jedna od najvećih zvezda u industriji, Kruz nikada nije glumio u Tarantinovom filmu, što ovu saradnju čini veoma očekivanom. Kruzova radna etika, u kombinaciji sa Tarantinovim odličnim pisanjem i režijom, učinili bi ga savršeno prikladnim za film "The Movie Critic", piše The ScreenRant.

Još uvek nije zvanično potvrđeno da ćemo Kruza gledati na velikom ekranu u Tarantinovom delu, iako se o tome sve više priča i nagađa se da su u toku poslednji pregovori.

Kruza bismo gledali rame uz rame sa Bredom Pitom, koji je već dobio ulogu u novom filmu, što bi bio prvi put nakon 20 godina, još od "Intervjua sa vampirom".

Tom Kruz je nakratko razmatran za ulogu Klifa u filmu "Bilo jednom u Holivudu" pre nego što se Tarantino na kraju odlučio za Pita. Prema "Kolajderu", Tarantino je zapravo lično razgovarao sa Kruzom o ulozi, opisujući ga kao „sjajnog momka“, ali je odlučio da će se Pit bolje snaći u toj ulozi jer su on i Leonardo Dikaprio bolji par na ekranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: