Fanovi Netfliksa opet besni zbog nove serije FOTO

Fanovi Netfliksa su iskritikovali scenario nove serije "Avatar: The Last Airbender (Avatar: poslednji vladar vetrova)" nakon što je konačno stigla na ovu platformu za strimovanje, šest godina nakon najave. Odmah je prikazano svih osam epizoda, a društvene mreže su se usijale od strane razočaranih gledalaca.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

15:27

Fanovi Netfliksa opet besni zbog nove serije FOTO
Foto: Shutterstock/MAXSHOT.PL

Uprkos dugom čekanju, fanovi su bili zgroženi scenarijom i odmah su se oglasili na društvenoj mreži "X".

Jedan korisnik je napisao: "Promene koje su napravljene u Netfliksovom "The Last Airbender" nemaju smisla. Mislim, daleko je bolje od onog smeća koje je M. Najt izbacio pre nekoliko godina, ali samo zbog glumaca. Scenario je kao sendvič od gov**a. Ovo nije Avatar kakvog sam očekivao".

Još jedan korisnik nije bio zadovoljan promenama koje su prikazane u najnovijoj seriji.

"Prva epizoda Netfliksovog "Avatar: The Last Airbender" je teška. Potpuno podržavam promene i pravljenje nekih stvari drugačijim, ali svaka promena mora da ima smisao. Sve izgleda onako kako treba, a muzika zvuči sjajno, ali rečenica i scenario su najmanje rečeno nesigurni."

Još jedan gledalac je dodao: "Upravo sam počeo da gledam novi "Avatar: The Last Airbender" na Netfliksu. Kakav dosadan uvodni narativ. Uvod je nešto čemu se radujem svaki put. Zašto promeniti ''Nekada davno'' u ''Milenijumima unazad'', prenosi Dejli Mejl.

O čemu se radi u seriji

Foto: Shutterstock/Michael Mattes
"Avatar: Poslednji vladar vetrova" je američka animirana serija koja prati dvanaestogodišnjeg Avatara, Anga, i njegove prijatelje u naporima da okončaju rat započet od strane naroda vatre. Emitovana na Niklodeonu od 2005. do 2008. godine, serija prati Angovo putovanje kako bi sačuvao ravnotežu sveta. Neki od likova su Ang (Zak Tajler Ajzen), Katara (Mej Vitman), Soka (Džek De Sena), Tof Beifong (Džesi Flauer) i Zuko (Dante Basko).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: