Kultura

Sreda, 21.02.2024.

08:27

Ovi glumci su tražili da njihovi likovi umru: Nisu više mogli da podnesu uloge

Teško je zamisliti da je nekome zabavno da otkrije da je njegov lik ubijen u hit seriji ili filmskoj franšizi i da je ostao bez posla. Ali ponekad su glumci tražili, pa čak i molili reditelje i scenariste nedeljama, mesecima ili čak godinama da ubiju njihov lik. Ovo su neki od njih.

Izvor: index.hr

Ovi glumci su tražili da njihovi likovi umru: Nisu više mogli da podnesu uloge
Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Džeremi Rener

Rener nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov lik prikazan u "Osvetnicima". Govorio je da to nije ono što je on potpisao da glumi, i istakao je koliko je vremena u filmu proveo kao Lokijev sluga kontrolisan umom.

Zapravo, tako se loše provodio snimajući film da je išao okolo pretvarajući se da njegov lik ima srčani udar kako bi sugerisao producentima da bi trebalo da bude ubijen.

Pol Voker

Uoči četvrtog nastavka filma "Paklene ulice" Pol Voker je otkrio zanimljive detalje.

"Hteo sam ovaj put da završim s tim. Mislio sam da smo završili s drugim i treći se nekako pojavio i ovaj put je Vin zvao i rekao: 'Hej, napravimo još jedan.' Ja sam rekao Džastinu Linu da želim da umrem. Rekao je da se to neće dogoditi", rekao je Voker.

Alek Ginis

Ginis je navodno molio Džordža Lukasa da ga ubije u "Ratovima zvezda" i vrlo je otvoreno kritikovao dijalog njegovog lika Obija Vana.

"Jednostavno nisam mogao da nastavim da govorim te prokleto grozne rečenice. Bilo mi je dosta", rekao je.

Majlo Ventimilija

Majlo je pokušao nasilno da ubije Džesa u seriji "Gilmorove".

"Ja sam zapravo pokušao da ubijem Džesa, a oni nisu hteli. Hteo sam da ga udari autobus, da mu neko prereže vrat nožem, nešto... Mislio sam da bi to bilo kul", rekao je za E!.

Šon Koneri

Koneriju je bilo muka od uloge Džejmsa Bonda i želeo je njegovu smrt. Čak je jednom rekao: "Oduvek sam mrzeo tog prokletog Bonda, voleo bih da ga ubijem."

Danijel Krejg

I Danijel Krejg je takođe želeo Bondovu smrt, čim je završio prvi film.

"Iskreno sam mislio da ću snimiti jedan film o Bondu. Ali tada smo već znali da je hit. Pitao sam Barbaru Brokoli: 'Koliko još? Tri? Četiri?’ Rekla je: 'Četiri!' Rekao sam: 'OK. Onda ga mogu ubiti?' Rekla je: Da."

Sofi Tarner

Sofi Tarner rekla je Džastu Džaredu da želi da njen lik Sansa umre u "Igri prestola" nakon što se osveti.

"Želim da osveti smrt svoje porodice i sve ostalo. Ali onda na neki način želim da umre na kraju jer želim veliku scenu smrti", objasnila je.

Što se tiče vrste smrti, Sofi Tarner je predložila: "Nešto što će trajati celu epizodu, poput trovanja, to stvarno može trajati. Samo duga, spora smrt."

Trojan Belisario

Troian je rekla da je pokušala da ubije svoj lik Spenser u seriji "Slatke male lažljivice" jer je smatrala da su likovi u seriji postali zanimljiviji nakon što su umrli. Međutim, njen lik preživeo je do kraja.

Ešli Madekve

Ešli je napustila je "Revenge" nakon što njeno mišljenje nije bilo uvaženo zbog "razloga scenarista". Nakon što je vest otkrivena, napisala je na Tviteru da želi da njen lik umre u "plamenu slave" dok nosi skupu odeću. Međutim, njen lik nije umro, već je proteran u svoj rodni grad.

Pol Vesli i Ijan Samerholder

I za kraj, kako su se "Vampirski dnevnici" približavali kraju, i Vesli i Ijan (koji su glumili glavne uloge Stefana i Damona) mislili su da bi njihovi likovi trebalo da umru. "Hteli smo da braća zajedno izađu s praskom. I svađali smo se ko će umreti", otkrio je Vesli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: