Novi film na Netfliksu izazvao veliku nostalgiju VIDEO

Glumica Lindzi Lohan izazvala je nostalgiju kod fanova svojom novom ulogom u Netfliksovom filmu "Irish Wish".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2024.

14:53

Novi film na Netfliksu izazvao veliku nostalgiju VIDEO
Foto: Profimedia

Generacije su nekada obožavale njene filmove kao što su "Šašavi petak" i "Samo moja sreća", a najava za ovaj film podsetila ih je upravo na njih.

U pitanju je romantična komedija u kojoj će ona igrati Medi koja se oseća loše zbog toga što se ljubav njenog života verio s njenom najboljom prijateljicom.

Medi istovremeno žali zbog toga što Polu nije rekla kako se oseća, ali ne želi da uništi venčanje svoje najbolje drugarice Eme. Kada potajno poželi da je ona ta koja će se udati za Pola, sve će se promeniti, piše Holivud reporter.

Venčanje se održava u Irskoj, a u trejleru za film vidimo Medi kako setno putuje na spomenutu destinaciju. Pored Lindzi, u filmu igraju i Aleksander Vlahos, Ed Spelers, Elizabet Ten i drugi.

Film stiže 15. marta na Netfliks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: