Kultura

Utorak, 24.01.2023.

15:17

"South Park" se vraća: Otkriveno kada će početi 26. sezona

Od svog premijernog prikazivanja South Park je osvojio brojne Emi i Pibodi nagrade. Ovo je dovelo do kreiranja filmova i igara, a serija je postala jedna od najpoznatijih američkih animacija.

Izvor: IGN Adria

Foto: Savvapanf Photo/Shutterstock

Dvadeset i šesta sezona South Park-a je dobila datum kada će premijerno početi da se prikazuje.

Comedy Central je najavio da će 26. sezona South Park-a biti premijerno prikazana u sredu, 8. februara, i da će epizode izlaziti tokom 2023. godine. Svaku novu epizodu moći ćete da strimujete preko zvaničnog South Park veb-sajta, odnosno, Comedy Central veb-sajta, i Comedy Central aplikacije i to odmah nakon što premijerno budu prikazane.

Svi smo očekivali novu sezonu nakon najavljene saradnje MTV Entertainment Studios-a i South Park kreatora Treja Parka i Met Stouna, koja je zagarantovala poziciju South Park-a na Comedy Central-u do 2027. godine, što znači da ćemo imati prilike da vidimo 30 sezona ove animirane komedije.

Pored porudžbine novih epizoda, dogovor uključuje i 14 originalnih ekskluziva napravljenih za striming na Paramount+ u koje se ubrajaju epizode South Park: The Streaming Wars Part 1 & 2, South Park: Post Covid, i South Park: Post Covid: The Return of Covid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: