Kultura

Četvrtak, 17.11.2022.

17:23

Kventin Tarantino otkrio za koji svoj film misli da je najbolji: "Iskreno, nemam bolji od ovog"

Jedan od najuspešnijih reditelja svih vremena Kventin Tarantino otkrio je za koji svoj film smatra da je njegov najbolji projekat.

Izvor: index.hr

Kventin Tarantino otkrio za koji svoj film misli da je najbolji:
Foto: Profimedia, SOPA Images Limited/Alamy Live News

Tarantino je rekao kako je film "Bilo jednom u Holivudu", po njegovom mišljenju, najbolje što je nastalo pod njegovom palicom.

Reditelj u svom širokom opusu ima filmove kao što su "Pulp Fiction", "Reservoir Dogs", "Kill Bill", "Django Unchained" i mnoge druge, ali čini se kako mu je upravo film koji je poslednji objavio srcu najdraži.

"Godinama su me ljudi pitali takve stvari", rekao je.

"I rekao bih nešto poput: 'O, svi su oni moja deca. Iskreno mislim da je 'Bilo jednom u Holivudu' moj najbolji film."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: