Kultura

Subota, 25.01.2020.

22:15

Stvarni Vuk sa Vol strita tuži producente: Traži 300 miliona dolara odštete

Džordan Belfort, po čijim memoarima je snimljen film "Vuk sa Vol Strita" sa Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi, tuži producente filma, tražeći 300 miliona dolara odštete.

Izvor: B92

Default images

Film Martina Skorsezea iz 2013. godine opisuje uspon i pad Belforta kao brokera, od raskošnog bogatstva do potpunog kraha.

Obilno prikazivanje upotrebe droge, seksualnog sadržaja i psovki je učinilo da "Vuk sa Vol Strita" bude predmet mnogih kritika kada je izašao.

Producentska kuća Red Granit i injen zvršni direktor Riza Aziz trenutno se suočavaju sa optužbama za proneveru 248 miliona dolara iz malezijskog državnog razvojnog fonda.

Belfort tvrdi da nije imao pojma da je film napravljen pomoću ukradenog novca, i tvrdi da je skandal "bacio mrlju" na njegovu priču.

Belfort je prodao prava na svoj memoar ovoj producentskoj kući za 248 miliona dolara ali tvrdi da kompanija više nije u mogućnosti da iskoristi prava posle skandala sa proneverom.

Međutim, ovim povodom je isplivao i intervju Belforta iz 2017. godine u kom on kaže kako zna da su ljudi iz Red Granita "kriminalci", pa to daje još jednu dimenziju čitavoj priči, piše sajt Screen Rant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: