Selin Dion otkrila zašto se Džek nije spasao u Titaniku

Prošle su 22 godine otkako je film "Titanik" prikazan u bioskopima, a rasprave o tome da li se Džek mogao popeti na vrata i spasti ne jenjavaju.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.11.2019.

14:40

Selin Dion otkrila zašto se Džek nije spasao u Titaniku
Foto: Printscreen / YouTube

O tome je tokom gostovanja u "Tonight Showu" progovorila i pevačica Selin Dion, koja je otpevala naslovnu pesmu "My Heart Will Go On".

"Je li mogao da preživi?", pitao ju je Džimi Falon .

"Znaš da je to bilo jako davno? Nemoj me dovoditi u neugodan položaj. Što ako su nameravali da snime 'Titanik 2'?" našalila se pevačica.
Nakon što ju je Felon ipak malo pritisnuo, odgovorila je da se Džek nije popeo na vrata jer nije mogao.

"Ako pogledate malo bolje tu scenu, Rouz je mogla da bude mrtva ili toliko smrznuta da nije bila pri sebi. Osim toga, nije mu trebao poziv. Lik se nalazi u ledenom okeanu, možda je i on bio toliko smrznut da nije imao snage da se popne", rekla je pevačica.

Ova scena je toliko često komentarisana da su i samog reditelja Džejmsa Kamerona više puta pitali za nju.

"Da je preživeo, kraj filma ne bi imao nikakvog smisla. U filmu se radi o smrti i razdvajanju, on je morao umreti. Mislim da je budalasto raspravljati o tome 20 godina kasnije", rekao je Kameron u intervjuu za Veniti fer (Vanity Fair).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: