Serija koja će uzburkati javnost: "Ovo je previše! Izbezumiće roditelje"

Za nekoliko dana na kanalu HBO počinje emitovanje nove serije "Euforija" u kojoj glavnu ulogu igra Zendaja, zvezda filmova "Spajdermen: Povratak kući" i "Veličanstveni šoumen".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 14.06.2019.

14:21

Default images

Serija govori o životu adolescenata, onome što ih interesuje, ali i drugoj strani života mladih, o svetu punom droge i raskalašnom životu.

Ono što posebno privlači pažnju javnosti jesu izuzetno eksplicitne scene u kojima se vide čak i genitalije.

Reditelj Sem Levinson, sin reditelja Berija Levinsona, rekao je da će "ova serija izbezumiti i naljutiti roditelje širom sveta".

Levinson, koji je napisao svih osam epizoda, rekao je da je seriju pisao na osnovu ličnog iskustva sa problemima zavisnosti.

Pilot epizoda "Euforije" prikazana je novinarima, koji su napisali da je "ovo previše za prvu epizodu, tačnije, previše za svih osam epizoda".

"Muške genitalije u prvoj epizodi, trideset njih u jednom kadru, jeziva scena kada se glavna junakinja predozira, davljenje...", samo su neke od stvari koje ćete gledati od 16. juna.

"Ova serija je prikaz toga koliko je zapravo teško odrastati u današnje vreme", rekla je Mod Apatou, glumica iz serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: