Kultura

Petak, 14.11.2014.

11:04

Lukas spremio "Čudnu magiju"

Iz kuhinje Lucasfilma stiže novi projekat, pomalo neuobičajen za kompaniju i nevezan za "Ratove zvezda". Džordž Lukas će ovoga puta potpisati animirani film pun muzičkih numera pod nazivom "Strange Magic" (Čudna magija), inspirisan Šekspirovim "Snom letnje noći".

Izvor: B92, Nerdist

Default images

Šekspirovo remek-delo je inspirisalo umetnike brojnih generacija, a Lukas je očigledno odlučio da se prepusti maštarijama, pa je napisao priču o magiji, vilenjacima, đavolcima i goblinima koji se bore oko moćnog napitka.

Kako navodi "Nerdist", muzičku podlogu bi trebalo da čine "popularne pseme iz proteklih šest decenija".

O Lukasovoj animiranoj bajci se priča već četiri godine, a čini se da su se sve kockice poklopile kada je Dizni preuzeo Lukasovu imperiju.

Otac "Ratova zvezda" je napisao priču, koju su adaptirali Dejvid Berenbaum, Ajrin Meki i Geri Ridstrom, koji je i režirao film.

"Čudna magija" stiže u bioskope već 23. januara 2015 godine, a čućemo glasove Alana Kaminga, Evan Rejčel Vud i drugih...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: