D. Krejg: 007 sa najdužim stažom?

Glumcu će biti ponuđen multimilionski ugovor za još pet filmova o Džejmsu Bondu.

Izvor: B92

Nedelja, 18.12.2011.

17:15

Default images

Danijel Krejg (Daniel Craig) bi tako mogao da postane agent 007 sa najdužim stažom u istoriji kinematografije.

Britanac se prvi put pojavio u ulozi agenta 2006. u filmu „Kazino Rojal”, a trenutno snima „Skyfall” sa rediteljem Semom Mendesom, svoj treći film iz Bond serijala. Uz pomenut ugovor Krejg bi imao ukupno osam filmova u svojoj filmografiji, jedan više od trenutnog rekordera Rodžera Mura (7 filmova za 12 godina).

Prema pisanju People magazina, producent filmova o Bondu Majkl Dž. Vilson (Michael G. Wilson), želi da Krejg potpiše ugovor za još pet filmova.

„To je nešto o čemu ćemo razgovarati sa Krejgom kad se završi snimanje filma Skyfall. Ono za sada teče odlično i voleli bismo da Danijel nadmaši Murov rekord”, kazao je Vilson.

„Niko nije uneo više strasti u pravljenje ovih filmova od njega - on je san svakog reditelja. Mnogi su rekli da im je Danijel, posle Konerija, omiljeni Bond i ja se slažem s tim. On sjajno obavlja taj posao”.

Iako je Vilson odbio da otkrije finansijske detalje ponude, People tvrdi da će glumac dobiti više od 8 miliona funti, koliko iznosi njegov honorar za ulogu u ostvarenju Skyfall.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: