Subota, 09.12.2023.

15:11

Poznati pevač šokirao odlukom; Povlači se sa scene da bi se posvetio veri: Isus živi u meni

Zvezda regeton muzičkog pravca Dedi Janke objavio je kraj svoje muzičke karijere da bi se posvetio hrišćanskoj veri.

Izvor: index.hr

Poznati pevač šokirao odlukom; Povlači se sa scene da bi se posvetio veri: Isus živi u meni
Foto: Profimedia

 

Govoreći na kraju svog poslednjeg koncerta, pevač, čije je pravo ime Ramon Luis Alaja Rodriges, rekao je publici da je shvatio da „živeti uspešan život nije isto što i živeti život sa smislom“.

„Dugo sam pokušavao da popunim rupu u svom životu koju niko nije mogao da ispuni. Pokušavao sam da je popunim i nađem svrhu u svom životu... U mnogim prilikama je izgledalo kao da sam srećan, ali nešto je nedostajalo za da se osećam kompletno“, rekao je on na bini u svom rodnom gradu San Huanu u Portoriku.

"Moram da vam kažem da su ti dani prošli, neko je uspeo da popuni rupu koju sam toliko dugo osećao. Ne stidim se da kažem celom svetu da Isus živi u meni i da ću živeti za njega", nastavio je pevač, dodajući da „svi alati koje poseduje, poput muzike, društvenih mreža, platformi, mikrofona, sve što mu je Isus dao, sada pripada njegovom carstvu”.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: