Otkazani koncerti Darka Rundeka u Beogradu

Koncerti Darka Rundeka i Big Benda RTS-a, koji su trebali da se održe 8. i 9. februara u Beogradu u MTS dvorani nažalost neće biti realizovani iz tehničkih razloga, objavila je promoterska kuća Long Play.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2023.

14:08

Otkazani koncerti Darka Rundeka u Beogradu
Foto: Profimedia

Legendarni Darko Rundek je trebalo da nastupi po prvi put sa Big Bendom RTS-a u Beogradu kako bi predstavio prošlogodišnji album “Darko Rundek i Jazz orkestar HRT-a – Za vašu posljepodnevnu razonodu”.

Organizator će blagovremeno najaviti nove datume održavanja koncerata.

Darko Rundek je ovim povodom izjavio: “Zbog nepredviđenog preslaganja termina moramo odložiti ove koncerte, ali note se ne kvare i realizovaćemo ih kada dođe vreme. Srdačno vas pozdravljam!”

Povraćaj novca za kupljene karte za oba koncerta biće moguć od 15. decembra putem servisa Tickets.rs i na blagajni MTS Dvorane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: