Ponedeljak, 13.11.2023.

18:50

Bred Pit je odbio ulogu u Netfliksovom hitu: Razlog neverovatan VIDEO

Jedan od najboljih reditelja trilera Dejvid Finčer, koji ima hitove poput "Fight Club" i "Zodiac", otkrio je u nedavnom intervjuu da je Bred Pit odbio da se pojavi u njegovom najnovijem filmu "The Killer", koji je Finčer snimio za Netfliks.

Izvor: index.hr

Bred Pit je odbio ulogu u Netfliksovom hitu: Razlog neverovatan VIDEO
Foto: Profimedia

"The Killer" je akcioni triler, zasnovan na istoimenom francuskom grafičkom romanu iz 1998. godine, koji prati neimenovanog plaćenog ubicu "izgubljenog u svetu bez moralnog kompasa". Glavnu ulogu u filmu igrao je Majkl Fasbender, ali on nije bio Finčerov prvi izbor za ulogu plaćenog ubice.

Finčer je u jednom intervjuu rekao da je na adaptaciji grafičkog romana radio od 2007. godine, a 2008. je ponudio glavnu ulogu Bredu Pitu. Međutim, Pitu se nije dopala mračna atmosfera filma.

"Prvobitno sam planirao da dam ulogu Bredu Pitu još 2008. godine", rekao je Finčer. "Ali njegov odgovor na ponudu je bio: 'Eh, ovo je previše nihilističko za mene'.Trebao nam je neko ko bi mogao da prihvati taj aspekt lika. Deset godina kasnije, kada smo Endi i ja razgovarali o tome, pomislio sam na Majkla Fasbendera."

Fasbender je napravio kratak predah od glume tokom ovog perioda kako bi se posvetio porodici i automobilskim trkama. Finčer mu je poslao scenario za film i kratku poruku, na koju je glumac odgovorio nekoliko sati kasnije, prihvatajući ulogu.

"The Killer" je premijerno prikazan u odabranim bioskopima prošlog meseca i trenutno je dostupan na Netfliksu, gde je za nekoliko dana dospeo na vrh po gledanosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: