Utorak, 12.09.2023.

15:50

Premijerom predstave "Božanstvena komedija" počinje pozorišni festival Bitef VIDEO

U susret 57. pozorišnom festivalu Bitef priređen je matine u jednom od beogradskih kafića, a posetioci su imali prilike da se upoznaju sa festivalskim timom.

Izvor: B92

Premijerom predstave
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Miloš Latinović, direktor Bitef teatra, istakao je da veruje da će ovogodišnji repertoar zanimati ljude koji prate Bitef, ali se nada da će privući i novu publiku.

Odabrati predstave koje će se naći na repertoaru u kratkom roku nije bio nimalo lak posao.

Na ovogodišnjem festivalu u glavnom programu biće izvedeno devet predstava iz Nemačke, Litvanije, Mađarske, Švedske, Grčke, Burkine Faso, Belgije i Srbije.

Tijana Grumić selektorka ovogodišnjeg Bitefa i Ksenija Đurović, selektorka ovogodišnjeg Bitefa kazale su kako je rad bio vrlo intenzivan zbog roka, ali se nadaju i novoj publici.

Ovo okupljanje uz muziku i osveženje označilo je i početak prodaje ulaznica koje se mogu nabaviti po promotivnim cenama do 10. septembra. Pod sloganom "Snago, ne pristaj da budeš nečija“ Bitef festival biće održan od 3. do 10. oktobra.

Više možete videti u videu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: