Najbolji momenti velikog Bojsija iz "Mućki" - kako je nastao njegov zarazan smeh? VIDEO

"Mućke" su obeležile čitave generacije našeg društva, i iako je bio sporedni lik, Bojsi je imao upečatljivo mesto u ovoj kultnoj seriji. Njega je otelotvorio Džon Čalis, koji je preminuo danas nakon višegodišnje borbe sa rakom.

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

15:54

Najbolji momenti velikog Bojsija iz
Foto: Profimedia

Serija, čija je prva epizoda emitovana sada davnog 15. septembra 1981. godine, nije odmah bila omiljena među publikom. Nije sve bilo lako, dosta se radilo i u hodu. Mnoge scene su nastajale spontano, likovi su kreirani sa ogromnom voljom glumaca. Glumac Džon Čalis, koji je glumio Bojsija, rekao je svojevremeno kako je nastao specifični smeh njegovog lika. Prema njegovim rečima, to je bio proizvod slučajnosti. ''Bojsi se na početku serije nije tako smejao. Zapravo sam taj smeh pokupio od jedne osobe u pabu. I to ženske. Žena se tako smejala. Ona bi sedela sama u pabu punom žena sa prošlošću i muškaraca bez budućnosti, pila i smejala se. A to je zvučalo... pa bojsijevski", rekao je Čalis. "Bila je poznata po tom smehu, ljudi su dolazili u pab da je čuju. Uradio sam to jednom na snimanju, kada se Bojsi nasmeje na sopstvenu šalu i rekli su mi da ga zadržim'', iskren je bio glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: