"Kukavički film, kao da su ga radili fanovi, a ne profesionalci"

"Uspon Skajvokera" trebalo je da bude sjajan završetak priče o ratovima zvezda, filmskog serijala dugog 42 godine, ali mnogi kritičari smatraju da film u tome nije uspeo i reditelja optužuju da je napravio film koji udovoljava fanovima.

Izvor: B92, N1, Hina

Četvrtak, 19.12.2019.

13:24

Foto: EPA/NEIL HALL

Povratak reditelja Džej Džeja Abramsa toj svemirskoj sagi ocenjen je kao neoriginalan. Kritičari tvrde da je završetak skrojen tako da podilazi okorelim fanovima.

Na sajtu "Roten tomatos" dobio je samo 59 odsto pozitivnih ocena, što je najgore za neki film iz serijala od "Fantomske pretnje", koji se inače smatra najgorim od njih devet.

Stigao poslednji u nizu: Da li je posle 42 godine ovo poslednji film o Skajvokerima?

"Los Anđeles tajms" je film nazvao "kukavičkim" s "jeftinim obrtima".

"U želji da nikoga ne uvredi, ispao je kao da su ga radili fanovi, a ne profesionalne filmadžije", dodaje časopis "Tajms".

"Holivud reporter" piše da je Abrams napravio film po načelu "više je više", što gledaoca ostavlja "nadutog zbog previše različitih jela s čudnim sastojcima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: