Avion se srušio u blizini auto-puta i eksplodirao: Nema preživelih VIDEO

Pet osoba je poginulo u gradu Nešvilu, u američkoj saveznoj državi Tenesi, kada se avion srušio u blizini auto-puta, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.03.2024.

07:00

Avion se srušio u blizini auto-puta i eksplodirao: Nema preživelih VIDEO
Tanjug/AP Photo/George Walker IV

Kako je navedeno, jednomotorni avion srušio se u ponedeljak uveče na travnatu površinu u zapadnom delu grada, došlo je do eksplozije, a nakon toga je u letelici izbio požar.

Kontrolni toranj na aerodromu Džon Tun u Nešvilu primio je poruku od pilota u kojoj se navodi da avion ima problem sa motorom i napajanjem i da im je potrebna dozvola za sletanje, saopštio je portparol policije, a prenosi Rojters.

Portparol vatrogasne službe u Nešvilu rekao je da je avion eksplodirao pri udaru.

"Posledice su bile katastrofalne i nije bilo nijednog preživelog", saopšteno je iz vatrogasne službe.

Policija trenutno utvrđuje odakle je letelica dolazila. Na auto-putu nije bilo povređenih vozača i nema oštećenih vozila ni objekata na terenu.

Uprava aerodroma u Nešvilu saopštila je da će Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja i Federalna uprava za vazduhoplovstvo SAD sprovesti istragu ovog incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: