Ponedeljak, 04.03.2024.

21:57

Jeziva osveta Ukrajinaca: Cela ruska jedinica "zbrisana sa lica zemlje" VIDEO

Prema novim snimcima, ukrajinske snage su uklonile rusku pešadijsku jedinicu u blizini zauzetog grada Avdejevke na istoku zemlje.

Izvor: Newsweek

Jeziva osveta Ukrajinaca: Cela ruska jedinica
Foto: Profimedia

Ukrajinske vazdušne bespilotne letelice otkrile su rusku pešadiju koja se kreće kroz šumovit teren pod okriljem mraka, saopštila je danas ukrajinska 3. odvojena jurišna brigada.

Samohodna artiljerijska divizija brigade je potom gađala ruske položaje, ostavljajući za sobom "spaljenu zemlju" u blizini Avdejevke, saopštila je brigada.

Ukrajinska vojska je potom podelila video-snimak noćnog osmatranja na kome se pojavljuje artiljerijski udar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: