Kraj drame u školi: Nakon velike akcije, oglasila se policija FOTO

U školi na Linke Vincajlu u Beču došlo je do velike policijske operacije zbog sumnje da se u objektu nalazi učenik koji ima vatreno oružje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

10:15

Kraj drame u školi: Nakon velike akcije, oglasila se policija FOTO
Foto: Profimedia

Policija je zatvorila školu i, nakon pretresa objekata, ustanovili su da učenik ima igračku pištolj, nakon što je policiji stiglas dojava da učenik ima vatreno oružje.

Učenici su morali da se zabarikadiraju u učionicama ili im nije bilo dozvoljeno da uđu u zgradu škole, javio je austrijski portal Puls 24.

Bečka policija i specijalne jedinice pozvani su prethodno u stručnu školu u Link Vincajlu posle dojave da je u školi učenik s oružjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

18 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: