Ponedeljak, 04.03.2024.

09:42

Donald je izlapeo?

Na skupu u Virdžiniji, Donald Tramp (77) je greškom pomešao Baraka Obamu s Džozefom Bajdenom.

Izvor: Tanjug

Donald je izlapeo?
Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

On je to učinio nakon što je prethodno pokušao da opravda ranije takve greške, tvrdeći da su bile namerne.

"A (ruski predsednik Vladimir) Putin, znate, tokoliko malo poštuje Obamu da počinje da stalno tu nabacuje tu reč 'nuklearno'. Da, čuli ste, nuklearno. On danas počinje da priča o nuklearnom oružju. Ja sam samo čekao da se to dogodi. Ali, mi imamo budalu, budalu za predsednika", kazao je Tramp na predizbornom mitingu republikanaca u Ričmondu u Virdžiniji.

CNN navodi da je Tramp prethodno tokom istog govora pokušao da opravda to što je u prethodnim navratima pomešao Bajdena i Obamu u predizbornim obraćanjima, tvrdeći da je to činio namerno.

Trumpova greška dogodila se dan nakon što je Bajden dvaput pobrkao Ukrajinu i Gazu kada je najavio da će SAD dostaviti humanitarnu pomoć iz vazduha Palestincima u Gazi koji umiru od gladi zbog izraelskog bombardiranja i blokada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: