Rat – dan 740: Produžene sankcije; Hiljade mrtvih vojnika – Razoreni su

Rat u Ukrajini – 740. dan.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

07:47

Rat – dan 740: Produžene sankcije; Hiljade mrtvih vojnika – Razoreni su
Foto: Profimedia

Ruske trupe su granatirale Nikopolj i Marganec, saopštio je šef Dnjepropetrovske OVA Sergej Lisak na Telegramu, prenosi Ukrinform.

Ruski lovci-bombarderi Su-34 napali su vazdušnim bombama FAB-500 uporište i ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine na kasnolimanskom pravcu.

Litavnija će zajedno sa Češkom učestvovati u inicijativi kupovine municije za Ukrajinu, izjavila je danas litvanska premijerka Ingrida Šimonite.

Američki predsednik Džozef Bajden produžio je na godinu dana određene sankcije Rusiji uvedene zbog situacije u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: