Ponedeljak, 04.03.2024.

07:47

Rat – dan 740: Produžene sankcije; Hiljade mrtvih vojnika – Razoreni su

Rat u Ukrajini – 740. dan.

Izvor: B92

Rat – dan 740: Produžene sankcije; Hiljade mrtvih vojnika – Razoreni su
Foto: Profimedia

Ruske trupe su granatirale Nikopolj i Marganec, saopštio je šef Dnjepropetrovske OVA Sergej Lisak na Telegramu, prenosi Ukrinform.

Ruski lovci-bombarderi Su-34 napali su vazdušnim bombama FAB-500 uporište i ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine na kasnolimanskom pravcu.

Litavnija će zajedno sa Češkom učestvovati u inicijativi kupovine municije za Ukrajinu, izjavila je danas litvanska premijerka Ingrida Šimonite.

Američki predsednik Džozef Bajden produžio je na godinu dana određene sankcije Rusiji uvedene zbog situacije u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: