Rat – dan 740: Produžene sankcije; Hiljade mrtvih vojnika – Razoreni su

Rat u Ukrajini – 740. dan.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

07:47

Rat – dan 740: Produžene sankcije; Hiljade mrtvih vojnika – Razoreni su
Foto: Profimedia

Ruske trupe su granatirale Nikopolj i Marganec, saopštio je šef Dnjepropetrovske OVA Sergej Lisak na Telegramu, prenosi Ukrinform.

Ruski lovci-bombarderi Su-34 napali su vazdušnim bombama FAB-500 uporište i ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine na kasnolimanskom pravcu.

Litavnija će zajedno sa Češkom učestvovati u inicijativi kupovine municije za Ukrajinu, izjavila je danas litvanska premijerka Ingrida Šimonite.

Američki predsednik Džozef Bajden produžio je na godinu dana određene sankcije Rusiji uvedene zbog situacije u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

1 h

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: