Snažno nevreme u Dalmaciji: Reke na ulicama, grad uništio kuće VIDEO

Snažno nevreme pogodilo je delove Dalmacije, grad koji je pao zabeleo je delove Splita, a zbog velike količine kiše koja je pala neke ulice su poplavljene.

Izvor: B92

Subota, 02.03.2024.

18:10

Snažno nevreme u Dalmaciji: Reke na ulicama, grad uništio kuće VIDEO
Foto: Profimedia

Snažno nevreme praćeno jakom kišom, gradom i grmljavinom je Split i njegovu širu okolinu pogodilo danas posle podne. Neke od gradskih ulica bile su pod vodom,a u nekim delovima grada su se u jednom trenutku ulice zabelele kao usred zime od jakog grada, prenose hrvatski mediji.

Zadrane je zatekao nestvaran prizor na rivi koja je bila kao prekrivena snegom, jer se na grad sručio jak grad. jak grad oštetio je neke kuće , na kojima su stradali krovovi, a "spržene" su i neke instalacije... Meštani kažu da ne pamte ovakav grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

17 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: