Dodik stigao kod Erdogana; Imali smo srdačan razgovor...

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je večeras u Antaliju gde se susreo sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

19:31

Dodik stigao kod Erdogana; Imali smo srdačan razgovor...
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

"Stigao sam u Antaliju u isto vreme kad i predsednik Erdogan. Srdačno smo razgovarali nekoliko minuta, a bio je prisutan i ministar spoljnih poslova Turske Hakan Fidan", naveo je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Dodik i srpska članica Predsedništva BiH Željka Cijanović, na poziv turskog predsednika, učestvovaće sutra na trodnevnom Diplomatskom forumu u Antaliji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

18 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: