Oglasili se iz kompanije u čiji je avion stigla dojava o bombi: Svi putnici su evakuisani

Avio kompanija "Wiz Air" potvrdila je za "Blic" da je večeras u avionu na letu 4115 iz Beograda za Barselonu stigla anonimna dojava o postavljenoj bombi.

Izvor: Blic

Četvrtak, 29.02.2024.

22:14

Oglasili se iz kompanije u čiji je avion stigla dojava o bombi: Svi putnici su evakuisani
Shutterstock/Jaromir Chalabala

Na naš upit, iz kompanije su rekli da je dojava poslata u trenutku kada se avion spremao za poletanje.

"Wiz Air potvrđuje da je let 4115 iz Beograda za Barselonu 29. februara dobio anonimnu pretnju o eksplozivnoj napravi u avionu dok se spremao za poletanje. Avion se odmah vratio na udaljeno mesto na beogradskom aerodromu, gde su svi putnici i članovi posade bezbedno evakuisani. Putnici su prevezeni do terminala i obezbeđeno im je osveženje. Nadležni organi sprovode sve neophodne provere i utvrđene protokole. Sigurnost i bezbednost putnika i posade je najveći prioritet Wizz Air-a", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, dojava je stigla između 19.15 i 19.30 časova.

Avion kompanije "Wiz Air" otvorio je takozvane tobogane kako bi se putnici evakuisali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: