Brnabić o Stefanoviću: Njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji

Premijerka Srbije, Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži "Iks" povodom novih izjava Borka Stefanovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

15:44

Brnabić o Stefanoviću: Njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji
EPA/OLIVIER HOSLET

"Borko Stefanović: 'Međunarodna istraga u Srbiji je već počela'. Aha....OK.... Dobro....

'Imati imaginarnog prijatelja, koji se ponekad naziva imaginarnim pratiocem, smatra se normalnim, pa čak i zdravim delom igre iz detinjstva... Nije retkost da deca stvaraju izmišljene prijatelje ili saputnike – nekoga sa kim mogu da razgovaraju, komuniciraju i igraju se sa njima. Ovi kobajagi prijatelji mogu da ponesu oblik bilo čega: nevidljivog prijatelja, životinju, nešto izmišljeno, ili igračke ili punjene životinje... Ako vam dete priča o svom izmišljenom prijatelju, postavljajte pitanja. Možete saznati više o svom detetu, njihovim interesovanjima i o tome šta imaginarni prijatelj možda radi za njih.' (Materijal preuzet sa onlajn besplatne platforme za zakazivanje pregleda).

U slučaju Borislava koji je, kao odrastao čovek, ipak poželeo da promeni svoje ime u (mali) Borko, njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji. Tu je, svaki dan pored njega, i oni to zajedno rade. I tako....", napisala je premijerka na društvenoj mreži Iks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

18 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: