"Srbija protiv nasilja" traži ukidanje države Srbije VIDEO

Jedan od lidera opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" Srđan Milivojević, tokom emisije na N1 televiziji, insinuirao na rušenje države Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2024.

11:53

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ

Naime, Milivojević je rekao "da se zna kako se sve završilo u Makedoniji". "Vi kao vlada niste sposobni da organizujete izbore. Moramo da formiramo tehničku vladu, prelaznu vladu. To je nešto ka čemu cela ova situacija vodi", rekao je on.

Zatim je nastavio: "Dakle, tu postoji trenutak kada neko iz sveta kaže 'ovako dalje ne može' i morate da sednete i da se dogovorite jer postoji čitav niz sankcija koje itekako mogu da pogode režim. Jednog trenutka i u Makedoniji su morali da sednu za sto sa tim istim Gruevskim, ali došao je neko iz sveta, lupio rukom, i rekao 'ovako više ne može', mora neka prelazna tehnička vlada."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: