Uhapšen Novica Antić: Velika akcija

U velikoj akciji pripadnika Uprave kriminalističe policije uhapšen je predsednik Vojnog sindikata Novica Antić.

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

09:16

Uhapšen Novica Antić: Velika akcija
Shutterstock/DarSzach

Njegov advokat Siniša Lunić oglasio se za agenciju Fonet.

On je rekao da su policajci rano jutros u Kragujevcu, po nalogu tužioca, ušli u kuću Novice Antića i započeli pretres koji je u 8.45 časova još uvek trajao.

Antiću je, kako tvrdi advokat, oduzet mobilni telefon, a eventualno rešenje o zadržavanju još nije doneto.

Lunić je rekao da pretpostavlja da su razlog pretresa Antićeve aktivnosti u Vojnom sindikatu i da će najverovatnije biti priveden Tužilaštvu u Novom Sadu, koje je teritorijalno nadležno za Sombor, gde je sedište tog sindikata.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova još pretresaju kuću Antića, a kako nezvanično saznaje "Blic", on se sumnjiči da je proneverio milione.

Kako navodi "Blic", za višemilionske pronevere sindikalnog novca sumnjiče se predsednik vojnog sindikata i njemu bliske osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: