Ponedeljak, 26.02.2024.

19:32

Stigla osveta: Salva raketa se obrušila na Izrael VIDEO

Libanska grupa Hezbolah saopštila je da je ispalila salvu raketa na izraelsku vojnu bazu u znak odmazde za smrtonosne izraelske napade u istočnom Libanu.

Izvor: klix.ba

Stigla osveta: Salva raketa se obrušila na Izrael VIDEO
EPA-EFE/MOHAMMED SABER

"Kao odgovor na cionističku agresiju u blizini grada Balbeka, Hezbolah je ispalio 60 raketa Katjuša na bazu na Golanskoj visoravni," navodi grupa u saopštenju.

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako nekoliko raketa pogađa i eksplodira u blizini autobusa u kojem se prevoze putnici koji se brzo iskrcavaju da bi se sklonili.

Za sada nema izveštaja o povređenima ili poginulim. Izrael je prethodnih dana izveo nekoliko vazdušnih udara u Libanu, povećavajući strah od rata između dve zemlje.

U odvojenim vazdušnim udarima poginulo je više od 10 ljudi, a Hezbolah je ranije najavio da će Izraelci "platiti cenu" za to.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: