Rat – dan 734: Isplivala ratna mapa; Zelenski potpisao; Ukrajinci mole za milost VIDEO

Rat u Ukrajini – 734. dan. Volodomir Zelenski saopštio je da je od početka rata poginula 31.000 ukrajinskih vojnika, ističući da postoji plan za novu ofanzivu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

07:02

Rat – dan 734: Isplivala ratna mapa; Zelenski potpisao; Ukrajinci mole za milost VIDEO
Ilustracija: Shutterstock/zef art

Ministarstvo odbrane Rusije navelo je da su se moskovske snage pomerile na povoljnije pozicije kod Avdejevke i odbile sedam neprijateljskih naleta.

Zamenik Zelenskog, Oleksandr Kubrakov obajvio je platformi Iks (Tviter) da je u Poljskoj "nekažnjeno" uništeno oko 160 tona ukrajinskog žita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: