Nova drama u školi: Učenica donela sekiru; Oglasio se direktor

Učenica šestog razreda OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi unela je danas sekiru u školu.

Izvor: B92, Novosti

Ponedeljak, 26.02.2024.

17:10

Nova drama u školi: Učenica donela sekiru; Oglasio se direktor
shutterstock/Fotosr52

Kako RTV Stara Pazova nezvanično saznaje, ona je na odmoru izvadila sekiru iz ranca koju su joj stariji učenici i osoblje škole momentalno oduzeli.

Za sada nije poznato zašto je učenica donela sekiru, ali je zbog nedavnog pronalaska noža u rancu učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, gde se dogodila tragedija masovnog ubistva, ova vest uznemirila đake i osoblje škole.

Nastava je nastavljena, a slučaj će rešavati školski organi u saradnji sa nadležnima.

Detalje o ovom događaju je sa medijima podelio direktor spomenute škole.

"Nikog nije napala, čim smo saznali da ima sekiru, odmah smo istu oduzeli. Obavestili smo i policiju i dom zdravlja i ispratili sve procedure koje su u takvim situacijama naložene", navodi direktor škole.

On dodaje i to da će zbog ovog događaja biti organizovani sastanci nastavnog kadra i roditelja.

"U toku sutrašnjeg dana će biti organizovani sastanci, kako među radnicima, tako i među roditeljima", rekao je čelnik OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: