Mediji: Identifikovane ubice poznatog MMA borca Stefana Savića

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, već su identifikovani i u toku je njihovo lociranje, pišu mediji.

Izvor: Blic

Ponedeljak, 26.02.2024.

12:49

Mediji: Identifikovane ubice poznatog MMA borca Stefana Savića
Foto: Profimedia

Prema nezvaničnim saznanjima koja je preneo Blic, inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin.

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

"Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi", navodi izvor Informera iz istrage.

Ranije danas oglasio se i trener ubijenog Stefana, rečima da još uvek ne znaju kada će biti sahrana.

"Mi još ne znamo kada će biti sahrana. Mi ćemo sada otići do bolnice da posetimo mladića koji je pokušao da spasi Stefana, pa je i sam ranjen. On je za nas junak, heroj", rekao je okupljenima na mestu zločina na Dorćolu trener Stefana Savića, MMA borca koji je nasmrt izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice.

Nakon što su porodica, prijatelji, poznanici ubijenog mladića zapalili sveće u njegovu čast, trener je svima poručio da će otići u bolnicu kod Stefana M. (32), mladića koji je zatečen izboden u automobilu na Terazijama u trenutku kada je ispred noćnog kluba na Dorćolu pronađeno telo Stefana Savića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: